A őzhús kiváló minőségű, sovány fehérjeforrás.
A vadhúsok magasabb beltartalmi értékkel rendelkeznek, mint a tenyésztett állatok húsai.
Természetes módon alacsony a zsírtartalma, így ideális túlsúlyos kedvenceknek is.
B-vitaminokban (különösen B2, B6 és B12), valamint vasban, cinkben és foszforban is bővelkedik, melyek támogatják a vérképzést, az immunrendszert és az idegrendszer működését.
Az őzhús ritkán vált ki allergiás reakciót, így ehetik ételallergiával küzdő kedvencek is.
Etetésénél hosszútávon figyelj arra, hogy kedvenced kiegyensúlyozottan kapjon vörös- és fehérhúsokat!
Főzhető? Igen!
FONTOS!
Vadhúst és halakat frissen ne etess, legalább 2 hétig fagyaszd őket mielőtt kedvencednek adnád! A nálunk kapható termékek 99%-a túlesett már a 2 hét fagyasztáson, de mindig ellenőrizd a csomagolási dátumot!
Felhasználható: a csomagolás időpontjától jelzett egy évig
Összetétel: 100% őzhús darálva
Anatlitikai összetevők: nedvesség: 58%, nyersfehérje: 15%, nyerszsír: 28%, nyersrost: 0,85%
Állateledel, csak állati fogyasztásra!