FIGYELEM! Webáruházunk még nem aktív!
A megrendelt termékeket nem szállítjuk ki!

Kik vagyunk mi?

Kedves Gazdi,
Az elmúlt 2 évben napi szinten segítettem a pult mögül a gazdiknak elkezdeni a BARF etetést. Lépésről-lépésre haladva segítettem őket az étrend felépítésében, akár a tudatos etetésre való áttérés volt a motiváció, akár a szűnni nem akaró allergiás tünetek és emésztési problémák voltak a háttérben.
A már rutinos nyersen etetőknek pedig segítettem tökéletesíteni az étrendet, hogy az megfelelően kiegyensúlyozott lehessen kedvenceik számára.
A kutyámmal, Mirával 6 éve BARFozom. 3 hónapos korában kezdtük és még emlékszem arra, hogy mennyi kérdőjel volt bennem, hogy vajon jól csinálom-e, tényleg jót teszek-e neki?!
Hiába olvastam el e-könyveket, külföldi irodalmat, néztem videókat a témába, mégis akkoriban nem tudtam olyannal beszélni, aki türelmesen, végig fogta volna a kezem, amig magabiztosan meg nem tanultam, hogy mire is kell figyelnem.
Ma már örülök, hogy a sok bennem lévő kérdőjel nem tántorított el attól, hogy kitartsak az étrend mellett, hiszen az eredményét Mirán látom:
egészséges, energikus, gyönyörű a szőre és bőre, erősek és fehérek a fogai.
A BARF étrendnek köszönhetően gyorsan ki tudtam szűrni, ha valamilyen húsra vagy zöldségre érzékenyebb lett és pillanatok alatt tudtam alkalmazkodni az új helyzethez.
Azóta örökbefogadtuk Trisht, aki szintén BARF étrenden van és olyan természetességgel eszi, mintha mást nem is ismerne.
Ők inspiráltak arra, hogy a nyers etetéssel foglalkozzak komolyabban és arra is, hogy Kelev Barf néven saját boltot nyissak Érd központjában.
Azért is döntöttem a saját bolt nyitása mellett, hogy az olyan gazdik, amilyen én is voltam, segítséget és támogatást kapjanak az étrend kialakításában, hiszen tudom, hogy a BARF etetés elsőre bár bonyolultnak tűnik és időigényes egy tápos zacskó kinyitásához képest, de könnyen megtanulható, melynek elsajátításában örömmel segítek, ha pedig elakadnál vagy tanácsra van szükséged, akkor is számíthatsz rám.
A befektetett energiád és odafigyelésed pedig kedvenced egészségében fog megtérülni, hogy a lehető legtovább lehessetek együtt.
Nálunk minden van ami a nyersetetéshez kell, de ha nem etetsz nyersen, akkor is találsz nálunk ápoláshoz szükséges termékeket, jutalomfalatokat, rágcsákat, párolt húsroládokat, kiegészítőket amiket nem BARF-os kedvenced is ehet.
Csak jó minőségű, természetes, adalék- és mesterséges anyagoktól mentes termékekkel fogsz találkozni, olyanokkal amelyeket én is szívesen adok Mirának és Trishnek.
Ha már gondolkodtál azon, hogy nyersen etess, de nem tudod hogyan kezd el, vagy akár tapasztalt BARF-os vagy és esetleg ismersz is minket, akkor térj be hozzánk!
Várunk szeretettel!
Sára, Mira és Trish
SSL Certificate
Webáruház készítés