Alacsony zsírtartalmú vörös hús, ami gazdag magnéziumban és B-vitaminokban egyaránt.
A vadhús magasabb beltartalmi értékű, mint a tenyésztett állatok húsai.
Etetésénél hosszútávon figyelj arra, hogy kedvenced kiegyensúlyozottan kapjon vörös- és fehérhúsokat!
Főzhető? Igen!
FONTOS!
Vadhúst és halakat frissen ne etess, legalább 2 hétig fagyaszd őket mielőtt kedvencednek adnád! A nálunk kapható termékek 99%-a túlesett már a 2 hét fagyasztáson, de mindig ellenőrizd a csomagolási dátumot!
Felhasználható: a csomagolás időpontjától jelzett egy évig
Összetétel: 100% őzhús darálva
Anatlitikai összetevők: nedvesség: 69%, nyersfehérje: 17,5%, nyerszsír: 14,6%
Magyar termék - megvásárlásával magyar kisvállalkozásokat támogatsz
Állateledel, csak állati fogyasztásra!