Szarvashús
A szarvashús kiváló minőségű, sovány fehérjeforrás. A vadhúsok magasabb beltartalmi értékkel rendelkeznek, mint a tenyésztett állatok húsai.
Természetes módon alacsony a zsírtartalma és a koleszterinszintje, így testsúlyproblémákkal küzdő kutyáknak is ajánlott.
Gazdag B-vitaminokban (különösen B12 és niacin), vasban, cinkben és szelénben – ezek a tápanyagok támogatják a kutya immunrendszerét, izomzatát és energiaszintjét.
Hipoallergén tulajdonsága miatt ideális választás ételallergiás vagy érzékeny emésztésű kutyáknak, valamint eliminációs diéta során is biztonsággal alkalmazható.
Pulykahús
A pulykahús kiváló választás a nyers etetés során, mivel sovány, jól emészthető fehérjeforrás, amely ideális az érzékeny emésztésű vagy túlsúlyos kedvencek számára is.
Alacsony a zsírtartalma, gazdag B-vitaminokban (különösen B6 és B12), cinkben, foszforban és szelénben, amelyek támogatják az immunrendszert, az idegműködést és az anyagcserét.
Sütőtök
A sütőtök tápanyagokban gazdag, könnyen emészthető zöldség, amely remekül illik a nyersetetés mellé.
Magas A-vitamin tartalma segíti a látást, míg a benne található C-vitamin támogatja az immunrendszert, az E-vitamin pedig gyulladáscsökkentő hatással is bír.
Gazdag karotinoidokban, flavonoidokban, valamint fontos ásványi anyagokban, mint a kálium, magnézium, vas és réz, melyek támogatják a sejtek működését, a vérképzést és az idegrendszert.
A sütőtök kiváló oldható és oldhatatlan rostforrás, így segít szabályozni az emésztést, javítani a bélflóra egyensúlyát és megelőzni a székrekedést.
Enyhe íze és puha állaga miatt még az érzékenyebb emésztésű vagy válogatós kutyák is szívesen fogyasztják.
Rendszeres, mértékletes adagolása a BARF étrend részeként támogatja a kutya általános egészségét, vitalitását és emésztését.
FONTOS!
A termék nem főzhető a csonttartalma miatt! A csont főzés során keményedik, szilánkos lesz, ezáltal veszélyes!
Felhasználható: a csomagolás időpontjától jelzett egy évig
Összetétel: 35% szarvashús, 30% pulykacomb, pulykahús csonttal, 15% sütőtök, 10% szarvas húsos csont, 5% marhamáj, 5% marhavese
Anatlitikai összetevők: nedvesség: 68,1%, nyersfehérje: 16,8%, nyerszsír: 12,6%, nyersrost: 1,12%
Magyar termék - megvásárlásával magyar kisvállalkozásokat támogatsz
Állateledel, csak állati fogyasztásra!