Szarvashús
A szarvashús kiváló minőségű, sovány fehérjeforrás. A vadhúsok magasabb beltartalmi értékkel rendelkeznek, mint a tenyésztett állatok húsai.
Természetes módon alacsony a zsírtartalma és a koleszterinszintje, így testsúlyproblémákkal küzdő kutyáknak is ajánlott.
Gazdag B-vitaminokban (különösen B12 és niacin), vasban, cinkben és szelénben – ezek a tápanyagok támogatják a kutya immunrendszerét, izomzatát és energiaszintjét.
Hipoallergén tulajdonsága miatt ideális választás ételallergiás vagy érzékeny emésztésű kutyáknak, valamint eliminációs diéta során is biztonsággal alkalmazható.
Bárányhús
A bárányhús ajánlott érzékeny emésztésű és allergiás kedvenceknek is! Ideális a zsírtartalma.
Kiváló minőségű fehérje, vitaminok és ásványi anyagok forrása, elsősorban a B-vitamin csoportból, mint például a B12-vitamin, B6-vitamin, niacin, vas, cink és szelén.
A B12-vitamin különösen fontos, mivel elősegíti az idegrendszer megfelelő működését és a vörösvértest-termelést.
A szelén, egy kulcsfontosságú ásványi anyag, segít megvédeni a sejteket a szabad gyökök által okozott károsodástól, ami a krónikus betegségek (szívbetegségek és rák) megelőzéséhez és az antitestek termeléséhez (a fehérvérsejtek működésének támogatásához) kapcsolódik, amely megvédi a szervezetet a fertőzésektől.
Nyúlhús
A nyúlhús kiváló forrása a kiváló minőségű, könnyen emészthető fehérjének, amely lehetővé teszi az izomtömeg növekedését és támogatja a kutya általános kondícióját.
Az emésztőrendszert kímélő nyúlhús az összes esszenciális aminosavat biztosítja, beleértve a lizint és a treonint is.
A nyúlhús hipoallergén, magas könnyen emészthető fehérje.
Alacsony zsírtartalma elősegíti a megfelelő testsúly megtartását, a vitaminok és ásványi anyagok, köztük a B3, B12, kálium és vas jelenléte pedig biztosítja a keringési, váz- és idegrendszer megfelelő működését.
FONTOS!
A termék nem főzhető a csonttartalma miatt! A csont főzés során keményedik, szilánkos lesz, ezáltal veszélyes!
Felhasználható: a csomagolás időpontjától jelzett egy évig
Összetétel: 20% szarvasnyesedék, 20% nyúl húsos csont, 20% bárányhús, 15% zöldség és gyümölcs (7,5% répa, 7,5% alma)
Anatlitikai összetevők: nedvesség: 69,2%, nyersfehérje: 15,6%, nyerszsír: 10,9%, nyersrost: 1,6%
Magyar termék - megvásárlásával magyar kisvállalkozásokat támogatsz
Állateledel, csak állati fogyasztásra!