Lazachús
A lazachúst minden kisállat étrendjébe be kell építeni, mert számos jótékony összetevő forrása.
Más halfajokkal ellentétben, amelyek húsa csökkenti a B-vitamin értékét a kutya szervezetében, a lazac nemcsak B2-vitamint, hanem B6- és B12-vitamint is biztosít. Húsa A-, D-, E- és PP-vitamint is tartalmaz, miközben számos ásványi anyag is megtalálható benne.
Az olyan elemek jelenléte, mint a magnézium, a szelén, a jód és a kalcium, közvetlenül befolyásolja kedvenced egészségét. A norvég lazachús gyakori fogyasztása nemcsak a szőrzet megjelenését, hanem magát az állat bőrét is befolyásolja, csökkentve a gyulladások kockázatát. A lazac kivételesen nagy mennyiségű telítetlen zsírsavat biztosít az omega-3 és omega-6 csoportból, egyúttal további energiaforrássá válik.
Szarvashús
A szarvashús kiváló minőségű, sovány fehérjeforrás. A vadhúsok magasabb beltartalmi értékkel rendelkeznek, mint a tenyésztett állatok húsai.
Természetes módon alacsony a zsírtartalma és a koleszterinszintje, így testsúlyproblémákkal küzdő kutyáknak is ajánlott.
Gazdag B-vitaminokban (különösen B12 és niacin), vasban, cinkben és szelénben – ezek a tápanyagok támogatják a kutya immunrendszerét, izomzatát és energiaszintjét.
Hipoallergén tulajdonsága miatt ideális választás ételallergiás vagy érzékeny emésztésű kutyáknak, valamint eliminációs diéta során is biztonsággal alkalmazható.
Marhahús
A marhahús az egyik legnépszerűbb és leggyakrabban használt húsféle a nyers etetésében.
Jó minőségű állati fehérjét biztosít, amely támogatja az izmok fejlődését és fenntartását. Gazdag vasban, cinkben, szelénben, valamint B-vitaminokban (különösen B12-ben), amelyek elengedhetetlenek a vérképzéshez, az idegrendszer működéséhez és az anyagcsere-folyamatokhoz. A marhahús közepes zsírtartalmú, így jó energiaszintet biztosít aktív vagy növekedésben lévő kutyák számára is.
Fontos azonban figyelembe venni, hogy egyes kutyák érzékenyek lehetnek a marhafehérjére.
FONTOS!
A termék nem főzhető a csonttartalma miatt! A csont főzés során keményedik, szilánkos lesz, ezáltal veszélyes!
Felhasználható: a csomagolás időpontjától jelzett egy évig
Összetétel: 20% lazachús, 20% lazacfej és gerinc, 15% szarvas húsos csont, 15% zöldség és gyümölcs (7,5% répa, 7,5% alma), 10% szarvashús, 10% marhaszív, 5% marhamáj, 5% marhavese
Anatlitikai összetevők: nedvesség: 65,5%, nyersfehérje: 15,8%, nyerszsír: 14,7%, nyersrost: <0,5%
Magyar termék - megvásárlásával magyar kisvállalkozásokat támogatsz
Állateledel, csak állati fogyasztásra!